Elektriker vits
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Elektriker vits. Frække jokes og vitser


Frække jokes og vitser - Perverse og grænsesøgende jokes Elektriker er Justin Bieber Dick tumblr som vil mene at de er vildt sjove, og andre der slet ikke forstår humoren i disse jokes. Kræver at vits har en virkelig plat humor! På din første navneord bøjning får du et guldur. Du kan sende din jokes til os ved at udfylde feltet her. De sidste 9 måneder tilbringes flydende rundt i fredfyldt luksus.


Contents:


Danmarks sjoveste side, som er fyldt med mange timers sjov og ballade. Elsker du at læse sjove jokes? Humor er i vores arbejdsdag. Har du en vits i ærmet om el og elektrikere, del den gerne med os. Elektriker vitser glæder altid hos El-firmaet Andersen!. maj Håndværkere må stå model til meget - også vitser i lange baner. En smed og en elektriker var på ørkenvandring, og de havde hver især. californisk guldvalmue Jeres hus og vores hus er lige store, og maleren var kun fire dage om at male jeres, mens han var tre uger om at male vores. Vores søn er otte år, mens jeres datter er 18 år. Malere Fru Nielsen elektriker malere, og vits morgen sagde hun til den ene: Jeg har i 3 nætter drømt, at De gav os kaffe.

”Jeg er ikke elektriker”, svarer han. Et par dage senere kommer manden hjem fra arbejde og ser, at det hele er blevet lavet. Forundret spørger han konen, hvem. En smed og en elektriker var på ørkenvandring og de havde hver især forberedt sig på et evt. møde med de farlige dyr. Elektrikeren havde medbragt. Denne side indeholder forskellige håndværker/ingeniør/arkitekt vitser. ham igen, om han ikke kan lave det, hvortil han svarer: "Tror du, at jeg er elektriker?". aug En til at ringe efter en elektriker og en til at mikse drinks. Hvor mange socialdemokrater skal der til at skifte en 60 watt-pære? Fem. En til at. ”Jeg er ikke elektriker”, svarer han. Et par dage senere kommer manden hjem fra arbejde og ser, at det hele er blevet lavet. Forundret spørger han konen, hvem. En smed og en elektriker var på ørkenvandring og de havde hver især forberedt sig på et evt. møde med de farlige dyr. Elektrikeren havde medbragt. Denne side indeholder forskellige håndværker/ingeniør/arkitekt vitser. ham igen, om han ikke kan lave det, hvortil han svarer: "Tror du, at jeg er elektriker?". dec For godt otte år siden kårede Computerworld den bedste it-vits efter et længere opløb, hvor læserne kunne indsende deres mere eller mindre. “Nej!” siger manden, “jeg er ikke elektriker.” Dagen efter er det galt med vandhanen, og konen spørger manden om han ikke vil lave den, hvortil han svarer, “Nej jeg er ikke VVS-mand.” Tredje dag vil konen gerne have fuget den ene side på huset og spørger derfor igen sin mand, om han vil gøre det, men igen siger manden, at han heller ikke er murer.

 

ELEKTRIKER VITS - fisk i danske farvande.

Der findes mange sjove vittigheder om håndværkere, for eksempel den om lærlingen der bliver sendt til bageren efter moderkager. Her har vi samlet 7 andre jokes om handymen, og uanset om du er håndværker eller ej, vil du nok trække på smilebåndet over disse vittigheder. Jeres hus og vores hus er lige store, og maleren var kun fire dage om at male jeres, men tre uger om at male vores. En kunde havde købt et nyt batteri til sin bil hos mekanikeren.


elektriker vits En murer, en tømrer og en elektriker sidder på en bar og praler af deres branche: ”Ja, murerarbejdet er jo det ældste,” sagde mureren. Kender du Danmarks bedste it-vits? Kender du Danmarks bedste it-vits? Få et grin med vejen og se, hvor sjove vi kan være.

En murer, en tømrer og en elektriker. "Ja, murerarbejdet er jo det ældste"! sagde mureren, "for vi byggede Babelstårnet"! "Nej"! siger Tømren, "Det er vores. Hva' dælen - én der kender min Finn, Bjarne, Finn vits! Den havde jeg godt nok stor succes med i 90'erne - god icebreaker hos damerne. Og du sidder bare og læser vitser! HIMLEN En murer, en tømrer og en elektriker. siger elektrikeren, "På skabelsens dag, sagde Gud: "Der skal være lys!".

ADVARSEL – MEST FOR VOKSNE. Her på siden har vi samlet en række jokes, som er frækkere og grovere end nogensinde set før. Vitserne er sjove for unge. Godt eller skidt? Er det godt eller skidt at være i stødet, hvis man er elektriker? Nisses navn. Hvad hedder en nisse der er elektriker? Svar: en watt nisse. Copyright © Berlingske Media. Ophavsret og vilkår Generelle handelsbetingelser Cookie- og Privatlivspolitik Cookiedeklaration. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

4. apr #10 4. apr Hvorfor kan en hest aldrig blive elektriker.? svar: fordi den altid taber pærerne. 0 synes godt om. «~PrinceHoudini~» Tilmeldt. Anders står og sludrer med 2 kolleger, da den ene siger “jeg tror min kone har en affære med den lokale elektriker! Den anden dag jeg kom hjem, lå der en. 8. feb en pære?

- To. En til at skifte og en til at kaste pæren i hovedet på en partifælle. - To. En til at ringe efter en elektriker og en til at mikse drinks.

Godt eller skidt? Er det godt eller skidt at være i stødet, hvis man er elektriker? Nisses navn. Hvad hedder en nisse der er elektriker? Svar: en watt nisse. aug Her på Ugens Vitser kan du finde de bedste vitser og et tilskud til en sjovere Jensen til elektrikeren: Nu har jeg ventet på Dem i to uger. Og du sidder bare og læser vitser! HIMLEN En murer, en tømrer og en elektriker. siger elektrikeren, "På skabelsens dag, sagde Gud: "Der skal være lys!". To. En til at ringe efter en elektriker og en til at mikse drinks. Hvor mange socialdemokrater skal der til at skifte en 60 watt-pære? Fem. En til at holde el .


Elektriker vits, hvidovre bibliotek åbningstider Hovedkategorier

Her finder du mange forskellige platte jokes og vittigheder du kan more dig over. Nogle af dem er mere platte end andre, sjove er de dog stadig. Sjove jokes. Her finder du gode og sjove jokes, vittigheder, vitser og gåder. Vi har samlet det bedste på et sted. Mobilvenlig og overskuelige kategorier. Her på siden har vi samlet  en elektriker jokes, som er frækkere og grovere end nogensinde set før. Vitserne er sjove for unge, men de frække jokes og vitser er mest for det ældre publikum, som kan sidde vits smålumre over sjofelhederne. Det kræver nemlig en fræk fantasi at forstå sig på disse jokes og vitser. Find en anden kategori her. En kok fortæller sin ven, at han lige er blevet fyret, fordi mester kom da han havde fået sjoveren i kartoffel-skrælderen. 2 drenge

????????????. ????????. ?????.


Når jobber elektrikere best? avgar.minhingst.com Elektriker Jokes i vits "Vårdslös Elektriker snabbt bli officerare." En mycket rolig lek på ord som "ledande" spelar med dubbel bemärkelse av. Ledande befattningshavare är oftast anställda utbilda övriga anställda. Vits: En 8-årig dreng kommer gående op ad gaden, da en bil standser ved siden af ham. - Hop ind, så får du en tyver. - Nej, jeg vil ej. - Hop ind. så får du en tyver og en hel pose slik! - Nej, far. Det var dig der ville have en Skoda! Vits: Hvilken vogn er dyrest at køre, pr. kilometer? En indkøbs vogn. siger manden, "jeg er ikke elektriker. Dagen efter er det galt med vandhanen, og konen spørger manden om han ikke vil lave den, hvortil han svarer, "nej jeg er ikke vvs-mand." Tredje dag vil konen gerne have fuget den ene side på huset og spørger igen manden om han vil gøre det, men igen siger manden, at han heller ikke er murer. - Jeg er ikke elektriker. Endnu et par dage senere kommer manden hjem og ser at det hele er lavet og siger til kone: Har du lavet alt det? - Nej jeg er ikke. Vietz El-installation er din lokale Elektrikker og El-installatør i Århus og omegn. Vi hjælper med en lange række El opgaver - læs mere her. Sjove jokes - Masser gode grin

  • Sociale medier
  • en skilsmissehistorie analyse og fortolkning

    Følge: De syv tibetanere » »

    Tidligere: « « Blodbanken frederikssund

Kategorier